top of page

Engageable

Engageable

Soft HR meten, analyseren en innoveren

Bedrijven baseren zich op data om hun strategie vorm te geven en de juiste beslissingen te nemen. Meer en meer worden ook op gebied van HR analyses uitgevoerd en duidelijke strategieën uitgewerkt om mee de doelen te bereiken van de organisatie. De harde data is in de meeste organisaties al beschikbaar, echter blijft het verzamelen van de soft data beperkt. Met Engageable maken we de bedrijfscultuur en alle soft HR elementen meetbaar en analyseren we deze data met harde HR data. De analyses zijn dé basis om een HR strategie uit te werken op maat van jouw organisatie die echt het verschil maakt.

close up ceo businesswoman hand point on dashboard screen tablet device for ask and share

Engageable: dé tool ter ondersteuning van
een b(l)oeiende bedrijfscultuur

Bij I Am Human begrijpen we dat een gezonde bedrijfscultuur de sleutel is tot succes. Het gaat niet alleen om statistieken; het draait om mensen. Onze missie is om bedrijven te helpen floreren door het versterken van hun menselijke kern: de cultuur, empathie, en psychologische veiligheid op de werkplek.

Onze innovatieve tool is uw weg naar succes.

Wij zijn trots op onze zelfontwikkelde en statistisch gevalideerde tool die bedrijven helpt om een diepgaande analyse van hun bedrijfscultuur te maken. Met behulp van geavanceerde metingen en analyses ondersteunt onze tool organisaties bij het begrijpen van hun sterke punten en gebieden die verbetering behoeven. Maar dat is niet alles.

Onze tool gaat verder dan alleen analyses. Het is een krachtige strategische ondersteuning. Door gebruik te maken van de gegevens die onze tool verzamelt, helpen we bedrijven bij het ontwerpen van aangepaste strategieën. Deze strategieën zijn gericht op het bevorderen van empathie, het cultiveren van een positieve cultuur en het optimaliseren van betrokkenheid en performantie van de medewerkers.

Waarom Engageable?

  1. Bewezen resultaten: Onze tool is gebaseerd op gedegen onderzoek en bewezen methoden. We hebben al talloze bedrijven geholpen om hun bedrijfscultuur te transformeren.

  2. Maatwerk oplossingen: Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.

  3. Duurzame cultuurverandering: Wij geloven in het creëren van blijvende verandering. Onze tool en strategieën zijn ontworpen om een cultuur van empathie en samenwerking te cultiveren.

  4. Uw succes is onze missie: Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij uw reis naar een bloeiende bedrijfscultuur.

Ontdek vandaag nog hoe onze innovatieve tool en deskundige begeleiding uw bedrijf kunnen transformeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en leer hoe Engageable uw partner kan zijn op weg naar succes.

bottom of page