Onze mensen.

Onze ploeg

// Ann-Sophie 

Als founder van I Am Human ben ik gemotiveerd en gepassioneerd om binnen bestaande organisaties te mogen bijdragen aan een geoptimaliseerde bedrijfscultuur met geëngageerde en fiere werknemers, van top to bottom. Omdat ik ervan overtuigd ben dat bedrijven deze menselijk georiënteerde aanpak verdienen. We kiezen consequent voor een duurzaam partnership waarbij we bedrijven begeleiden bij de ontwikkeling en implementatie van een data-driven employee engagement strategie. De weg die ik heb afgelegd als marketeer, als HRBP en nadien als HR freelancer in verschillende leidinggevende rollen en bedrijven heeft geleid tot de geboorte van I Am Human in 2020, waar ik als employee engagement partner van middelgrote bedrijven het verschil wil maken. De return on investment is op financieel én menselijk vlak immens.


// Michael

Het belang van het menselijke in Human Resources neemt als maar toe in waarde. De vorm van een loopbaan verandert, de betekenis van werken vernieuwt. Onze samenleving evolueert en het is mijn missie om werkgevers te helpen inspelen op deze veranderingen met mensgericht ondernemerschap. Voor het bestuur, het management, de medewerkers en de klanten. Let’s make happiness go viral! 

 

Zin om er bij te komen?

Wil je graag een employee engagement strategie uitwerken aan de hand van data? Heb je hulp nodig bij de implementatie hiervan? Of wil je gewoon deel uit maken van ons team? Neem hier contact met ons op.