Onze aanpak.

Human and Company Culture 
Om ons gezamenlijk te kunnen toeleggen op de menselijke kant en de employee experience van je bedrijf, reiken we je tools en strategieën aan om de noden duidelijk te maken, verandering te ondersteunen, te implementeren en te verankeren. Zo kunnen we stappen zetten naar een nóg betere employee experience en transformeren we jouw organisatie naar een nog meer klantgerichte onderneming. We creëren een bedrijfscultuur waar een toegevoegde waarde kan geleverd worden vanuit elke rol, van de CEO tot de uitvoerende medewerker. 

It’s human 
Open en transparant bouwen we mee aan een optimale employee experience of aan het (her)definiëren van de bestaande bedrijfscultuur. We gaan een engagement aan van cocreatie, onafhankelijk van, maar samen met je organisatie of team.
We pretenderen niet de waarheid in pacht te hebben, wel dat we door wetenschappelijk onderzoek, literatuur en studie een menselijker aanpak ontwikkelden die ons en ook jou en je bedrijfscultuur zal inspireren. 

Je met je dienst of product onderscheiden? Het rendeert, absoluut. Op lange termijn zorgen de juiste mensen binnen je organisatie voor het grootste rendement. Zo maak je gegarandeerd het grootste verschil.

Die goeie krachten aan boord houden? Hoe doe je dat?
Hoe vergroot je het engagement van je werknemers?
Hoe verzeker je een gezonde wisselwerking tussen alle niveaus?
Hoe verbind je die niveaus en creëer je een atmosfeer waarbinnen ideeën vanuit alle hoeken gehoord worden?

Vanuit onderzoek, ervaring en expertise zoekt en vindt I Am Human samen met jou de antwoorden op deze vragen, specifiek voor jouw context, op jouw maat. 

It’s all about the experience 

De mens in je werknemer en je bedrijfscultuur zetten we centraal, omdat die centraal horen te staan. Zo onderscheid je je als bedrijf. Zo bereiken je aangeboden diensten of producten ook organisch een erg hoog niveau. 
We helpen je bij het opbouwen van de gewenste beleving bij jouw klant via jouw medewerker.

Boek hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je graag een employee engagement strategie uitwerken aan de hand van data? Heb je hulp nodig bij de implementatie hiervan? Of wil je gewoon deel uit maken van ons team? Neem hier contact met ons op.