Onze diensten.

I Am Human:
jouw employee engagement partner

     
 

Employer Branding strategie:
via onze Employee Journey Scan© bepalen we je huidige Employee Journey, Experience & Moments That Matter. We krijgen een gedetailleerd inzicht in de reis die medewerkers maken doorheen je organisatie en waar je als bedrijf de focus kan leggen voor het ontwikkelen en verbeteren van je employer brand. Het is een tool specifiek ontwikkelt voor HR professionals.

Employee Engagement strategie: via de Employee Engagement Scan© meten we de betrokkenheid van uw medewerkers. Zowel de perceptie van de organisatie als het zelfgerapporteerde gedrag wordt in rekening gebracht om dit te gaan bepalen. Aan de hand van workshops worden actieplannen geïmplementeerd en staan we jou bij in het groeien naar een wendbare organisatie. We helpen jou groeien als partner van de business en evolueren naar een waardegedreven bedrijfscultuur. We zetten in op samenwerking en transparantie met aandacht voor de intrinsieke motivatie, ambitie en betrokkenheid van je medewerkers. Dit traject is relevant voor elke organisatie die teamleiders de tools wil geven om hun teamleden maximaal te betrekken en te motiveren naar het gemeenschappelijk doel van de organisatie.

Download hier onze whitepaper over Employee Engagement


People Management Services
: wij bieden HR-ondersteuning op lange of korte termijn, op basis van 1 dag per maand tot full time, afhankelijk van jullie noden. We hebben expertise in alle HR-domeinen en brengen jou in contact met de expert die het best past bij jouw organisatie. 

In-house rekrutering: wij bieden een recruiter die tijdelijk, van op afstand of bij u in-house, de rekrutering verzorgt.
 

 
Neem contact op voor meer informatie.
 
 

Certificaten
 
ICAgile certified: Agile Leadership & Agile HR, erkend Agile People® Coach. Erkend RMP Master.
 
KMO in Vlaanderen? Doe beroep op de KMO-portefeuille!
We zijn erkend KMO-portefeuille dienstverlener voor zowel opleiding (DV.O219186) als advies (DV.A241258)


 

Wil je graag een employee engagement strategie uitwerken aan de hand van data? Heb je hulp nodig bij de implementatie hiervan? Of wil je gewoon deel uit maken van ons team? Neem hier contact met ons op.