Onze visie.

De heersende aanpak in vraag gesteld 

Als het over HR gaat, hebben de meeste mensen het over administratieve taken zoals de payroll of rekrutering. Taken die uiteraard onlosmakelijk met het werk verbonden blijven, maar er slechts een deel van zijn. De harde HR blijft eigen aan het takenpakket voor wie vandaag in HR werkt. Te vaak gaat echter zodanig veel tijd op aan deze harde HR, dat het hart, het gevoel, te weinig aandacht krijgt. De soft side van de human resources, het feit dat we met mensen werken, moet zijn waarde krijgen in het volledige plaatje. Op strategisch niveau de HR meenemen aan de beslissingstafel, zien veel bedrijven nog over het hoofd. Toch is het zo dat het succes van een bedrijf mee bepaald wordt door de mensen die het bedrijf aan de basis doen draaien. Een afvaardiging aan de directietafel is daarom niet meer dan logisch. 

They’re humans, not resources 

Mensen zijn geen resources. Het zijn mensen. Mensen die onmisbare schakels zijn binnen je bedrijf en op hun manier, met hun talenten - in hun rol - bijdragen aan het slagen van je projecten, aan de kwaliteit van je merknaam. Uit onderzoek is reeds gebleken dat de employee experience een belangrijke invloed heeft op de customer experience. Gemotiveerde, betrokken werknemers zorgen voor gelukkige klanten.

De vernieuwende, menselijke aanpak van I Am Human 

Je bedrijfscultuur onder de loep nemen, van bottom to top en top to bottom. Iedereen horen, op elk niveau. Zo brengen we gedetailleerd je bedrijf in kaart aan de hand van The Employee Journey Scan©. We bepalen samen de te bereiken objectieven en stippelen het te volgen traject uit, rekening houdende met de data en uitgevoerde analyses. 

Bij I Am Human faciliteren we de zachte kant van HR en brengen we innovatieve oplossingen. Wij zijn er als begeleider en geven ondersteuning in elke fase van het traject. We vervoegen je team, zolang het vooropgezette project het vraagt. Zo hebben je bedrijf en personeel de tijd om zich de nieuwe aspecten eigen te maken en is er voldoende tijd om de dagdagelijkse zaken zo stressloos mogelijk af te handelen. 

We bieden informatie, inspiratie, innovatie en verhogen hiermee de werknemers motivatie en betrokkenheid. We zorgen ervoor dat je bedrijf in volle ontwikkeling zichzelf niet vergaloppeert en de vernieuwende elementen vlot implementeert. We werken als objectieve, externe en onafhankelijke partner mee aan het verhogen van de Employee Engagement.

We geloven dat onze mensgerichte aanpak op maat van uw bedrijf leidt tot een motiverende, betrokken en productieve werkcultuur. One size fits one!

Het product, de dienst is belangrijk, maar je mensen vormen de basis.

I Am Human wil bedrijven ondersteunen in het verhogen van het engagement van hun werknemers. We ondernemen mensgericht, dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en zoeken steeds naar innovatieve oplossingen om onze klanten te ondersteunen en inspireren.

Wil je graag een employee engagement strategie uitwerken aan de hand van data? Heb je hulp nodig bij de implementatie hiervan? Of wil je gewoon deel uit maken van ons team? Neem hier contact met ons op.