top of page

HR-experts & OKR-coaches

I Am Human bestaat uit een team van strategische HR experten en OKR coaches die jullie bedrijf en medewerkers ondersteunen. 

De strategische HR expert, onze Employee Engagement Partner, gaat op maat van jouw organisatie adviezen en projectbegeleiding bieden. Ze maken hiervoor gebruik van onze unieke tool die jouw organisatie inzichten en adviezen geeft voor het opmaken van een HR strategie met impact. Zo werk je aan een positieve en productieve bedrijfscultuur, verhoog je de retentie en kom je in aanmerking voor ons "human company label".

Onze OKR coaches begeleiden jouw organisatie bij het implementeren van deze managementmethode. We begeleiden deze implementatie van A tot Z en maken een plan op maat van jouw organisatie.

Informele bijeenkomst

Ons team

Reiss Motivation Profile
Agile Leadership
Agile HR
Reiss Motivation Profile

Onze partners

DOKR partner I Am Human
Thomas Dusart DOKR

Thomas Dusart

Founder & CEO

Als exclusieve partner voor Vlaanderen gebruikt I Am Human de tools en bewezen methode van DOKR om bedrijven te begeleiden in het implementeren van de OKR methode.

Onze gepersonaliseerde OKR-training wordt aangeboden in het Nederlands. Profiteer van de ondersteuning van jouw team in zowel België als Nederland.

De OKR-opleiding geeft jou de sleutels tot autonomie!


Wil je de OKR-methodologie toepassen om jouw strategie om te zetten in concrete doelstellingen die zinvol zijn voor jouw teams?  

 

Wij bieden je een volledige begeleiding, in het Nederlands, van de voorafgaande analyse tot de coaching van jouw teams, met inbegrip van alle nodige opleidingen. Ongeacht de grootte van jouw organisatie, we vinden de formule die past bij jouw behoeften en budget.

 

Ontdek onze verschillende modules en stel uw ideale OKR-opleiding samen: vaste tarieven voor modules met een bewezen en gecontroleerde timing. 

Ontdek ook onze verschillende mogelijkheden en ontvangstformules, indien u uw opleiding in onze kantoren wenst te volgen (maximum 5 personen). 

 

Contact

Blekte 79, 9340 Oordegem

0032 491 08 69 86

  • Instagram
  • Facebook
  • alt.text.label.LinkedIn

Dank je wel voor jouw bericht!

bottom of page