top of page

Onze missie

Inspireren en motiveren

Vanuit de ambitie om Belgische bedrijven te begeleiden naar een mensgerichte, motiverende, betrokken en productieve bedrijfs- en werkcultuur is "I Am Human" ontstaan.

We willen bedrijven hierover inspireren en zaakvoerders en HR professionals ondersteunen om deze omgeving te creëren, omdat we geloven dat gemotiveerde en betrokken medewerkers het verschil maken in je onderneming. Zij creëren de waarde waar je klanten naar op zoek zijn.

Teamwerk

One size fits one

Je bedrijfscultuur onder de loep nemen, van bottom to top en top to bottom. Iedereen horen, op elk niveau. Zo brengen we gedetailleerd je bedrijf in kaart aan de hand van onze engagement scan. Of het nu gaat over een dienstverlenend bedrijf of een productieomgeving, beiden komen in aanmerking voor onze analyse. We bieden een methode aan op maat van jouw organisatie. Dit kan volledig digitaal, op afstand, in te vullen op het moment dat het beste past voor de medewerker. Is het voor de arbeiders in jouw organisatie beter dat we ter plaatse een interview van maximum een tien minuten per medewerker afnemen?

Dat kan!

We zorgen ervoor dat je bedrijf investeert in wat er écht toe doet. We werken als objectieve, externe en onafhankelijke partner mee aan het verhogen van de medewerkersbetrokkenheid, de zogenaamde employee engagement, door in te zetten op de kritische factoren die duidelijk worden na onze analyse en in lijn zijn met jouw bedrijfsstrategie.

We geloven dat onze mensgerichte aanpak op maat van jouw bedrijf leidt tot een motiverende, betrokken en productieve werkcultuur. One size fits one!
Het product, de dienst is belangrijk, maar je mensen maken het verschil.

 

Elk bedrijf investeert grote bedragen in het aantrekken en opleiden van nieuw personeel. Eenmaal aan boord willen we onze talenten uiteraard ook behouden. Anno 2023 is het verhogen van de retentie nóg belangrijker geworden. Door de schaarste op de arbeidsmarkt, de uitgebreide keuzemogelijkheden die medewerkers krijgen alsook de gewijzigde verwachtingen van een job en werkgever is het belangrijk ook hierin te investeren en de juiste beslissingen te nemen. 
I Am Human wil bedrijven ondersteunen in het identificeren en implementeren van investeringen in menselijk kapitaal die de hoogste ROI geven. 

We ondernemen mensgericht, dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en zoeken steeds naar innovatieve oplossingen om onze klanten hierin te ondersteunen.

Wij ontwerpen een menselijke ervaring die je werknemers ertoe aanzet uit te blinken in jouw bedrijf.

Kies bewust om een "human centric" bedrijf te worden, wij worden graag jouw partner onderweg.

Onze klanten

"Ann-Sophie has the perfect balance between heart, emotional intelligence and skills. Upon arrival in our organization, she quickly understood the gaps that needed to be filled but most importantly, she gained trust with her coworkers at light speed. She puts her heart in everything she’s working on and she clearly sees the steps necessary for her to reach her goals. I feel very lucky that we ever crossed path."

Raphaël Nataf - CEO - Belrest

ME Paint
Vitafor
Belrest
Huurland
Century21
Hedin Automotive
AC Systems
Businesslab
Memo

Contact

Blekte 79, 9340 Oordegem

0032 491 08 69 86

  • Instagram
  • Facebook
  • alt.text.label.LinkedIn

Dank je wel voor jouw bericht!

bottom of page