top of page

Onze missie

Inspireren en motiveren

Vanuit de ambitie om Belgische organisaties te begeleiden naar een mensgerichte, motiverende, betrokken en productieve bedrijfs- en werkcultuur is "I Am Human" ontstaan.

We willen bedrijven hierover inspireren en HR professionals ondersteunen om deze omgeving te creëren, omdat we geloven dat gemotiveerde en betrokken medewerkers het verschil maken in je onderneming. Zij creëren de waarde waar je klanten naar op zoek zijn.

Teamwerk

One size fits one

Je bedrijfscultuur onder de loep nemen, van bottom to top en top to bottom. Iedereen horen, op elk niveau. Zo brengen we gedetailleerd je bedrijf in kaart aan de hand van onze employee engagement analyse. Of het nu gaat over een dienstverlenend bedrijf of een productieomgeving, beiden komen in aanmerking voor onze analyse. We bieden een methode aan op maat van jouw organisatie. Dit kan volledig digitaal, op afstand, in te vullen op het moment dat het beste past voor de medewerker. Is het voor de arbeiders in jouw organisatie beter dat we ter plaatse een interview van maximum een tien minuten per medewerker afnemen?

Dat kan!

We zorgen ervoor dat je bedrijf investeert in wat er écht toe doet. We werken als objectieve, externe en onafhankelijke partner mee aan het verhogen van de medewerkersbetrokkenheid, de zogenaamde employee engagement, door in te zetten op de kritische factoren die duidelijk worden na onze analyse en in lijn zijn met jouw bedrijfsstrategie.

We geloven dat onze mensgerichte aanpak op maat van jouw bedrijf leidt tot een motiverende, betrokken en productieve werkcultuur. One size fits one!
Het product, de dienst is belangrijk, maar je mensen maken het verschil.

 

Elk bedrijf investeert grote bedragen in het aantrekken en opleiden van nieuw personeel. Eenmaal aan boord willen we onze talenten uiteraard ook behouden. Anno 2023 is het verhogen van de retentie nóg belangrijker geworden. Door de schaarste op de arbeidsmarkt, de uitgebreide keuzemogelijkheden die medewerkers krijgen alsook de gewijzigde verwachtingen van een job en werkgever is het belangrijk ook hierin te investeren en de juiste beslissingen te nemen. 
I Am Human wil bedrijven ondersteunen in het identificeren en implementeren van investeringen in menselijk kapitaal die de hoogste ROI geven. 

We ondernemen mensgericht, dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en zoeken steeds naar innovatieve oplossingen om onze klanten hierin te ondersteunen.

Wij ontwerpen een menselijke ervaring die je werknemers ertoe aanzet uit te blinken in jouw bedrijf.

Kies bewust om een "human centric" bedrijf te worden, wij worden graag jouw partner onderweg.

Onze klanten

Onze klanten maken werk van mensgericht ondernemerschap. We co-creëren een context voor hun medewerkers waar ze hun werk goed en graag kunnen doen. Of het nu gaat over het brengen van structuur in de organisatie, het verhogen van de betrokkenheid door ons advies, het tijdelijk versterken van het HR-team, het meedenken op strategisch niveau of het implementeren van de OKR methodiek, we maken samen werk van een duurzaam partnership met als doel onze klanten te helpen groeien. 

"Ann-Sophie has the perfect balance between heart, emotional intelligence and skills. Upon arrival in our organization, she quickly understood the gaps that needed to be filled but most importantly, she gained trust with her coworkers at light speed. She puts her heart in everything she’s working on and she clearly sees the steps necessary for her to reach her goals. I feel very lucky that we ever crossed path."

Raphaël Nataf - CEO - Belrest

Vitafor
ME Paint
Maeyaert nv
Belrest
Huurland
Century21
Hedin Automotive
AC Systems
Businesslab
Torfs
Memo
ACA group logo
Informele bijeenkomst

HR-experts & OKR-coaches

I Am Human bestaat uit een team van strategische HR experten en OKR coaches die jullie bedrijf en medewerkers ondersteunen. 

De strategische HR expert, onze Employee Engagement Partner, gaat op maat van jouw organisatie adviezen en projectbegeleiding bieden. Ze maken hiervoor gebruik van onze unieke tool die jouw organisatie inzichten en adviezen geeft voor het opmaken van een HR strategie met impact. Zo werk je aan een positieve en productieve bedrijfscultuur, verhoog je de retentie en kom je in aanmerking voor ons "human centric workplace label".

Onze OKR coaches begeleiden jouw organisatie bij het implementeren van deze managementmethode. We begeleiden deze implementatie van A tot Z en maken een plan op maat van jouw organisatie.

Het gezicht achter "i am human"

"Als oprichter van "I Am Human" word ik gedreven door een diepgeworteld geloof in de kracht van menselijk potentieel en de impact van een mensgerichte bedrijfscultuur. Mijn persoonlijke waarden van empathie, authenticiteit en empowerment vormen de kern van mijn missie om organisaties te begeleiden naar een werkomgeving waarin elk individu wordt gehoord, gewaardeerd en gestimuleerd om zijn volledige potentieel te bereiken.

Met een passie voor het creëren van betekenisvolle verbindingen tussen mensen, heb ik "I Am Human" opgericht als een antwoord op de groeiende behoefte aan een meer menselijke benadering van bedrijfsvoering. Ik geloof sterk dat een bedrijfscultuur die gericht is op motivatie, betrokkenheid en empowerment niet alleen de sleutel is tot het succes van een organisatie, maar ook tot het welzijn en de voldoening van haar medewerkers.

Mijn toewijding aan het bouwen van een organisatie die gedreven wordt door de menselijke factor weerspiegelt mijn overtuiging dat het succes van een bedrijf niet alleen wordt bepaald door haar producten of diensten, maar vooral door de mensen die er deel van uitmaken. Mijn visie is om "I Am Human" te laten fungeren als een katalysator voor positieve verandering in organisaties, waarbij ik elke stap zet met een doelbewuste focus op het creëren van een werkcultuur die de mens centraal stelt en uitnodigt tot groei, innovatie en voldoening."

  • Linkedin
Ann-Sophie Maeyaert

Ann-Sophie Maeyaert

Founder & CEO

 

Employee Engagement Strategy Expert

OKR coach & RMP Master

Agile HR & Leadership Professional

Reiss Motivation Profile
Agile Leadership
Agile HR
OKR mentors certificaat

Onze OKR partner

DOKR partner I Am Human
Thomas Dusart DOKR

Thomas Dusart

Founder & CEO

Als exclusieve partner voor Vlaanderen gebruikt I Am Human de tools en bewezen methode van DOKR om bedrijven te begeleiden in het implementeren van de OKR methode.

Onze gepersonaliseerde OKR-training wordt aangeboden in het Nederlands. Profiteer van de ondersteuning van jouw team in zowel België als Nederland.

De OKR-opleiding geeft jou de sleutels tot autonomie!


Wil je de OKR-methodologie toepassen om jouw strategie om te zetten in concrete doelstellingen die zinvol zijn voor jouw teams?  

 

Wij bieden je een volledige begeleiding, in het Nederlands, van de voorafgaande analyse tot de coaching van jouw teams, met inbegrip van alle nodige opleidingen. Ongeacht de grootte van jouw organisatie, we vinden de formule die past bij jouw behoeften en budget.

 

Ontdek onze verschillende modules en stel uw ideale OKR-opleiding samen: vaste tarieven voor modules met een bewezen en gecontroleerde timing. 

Ontdek ook onze verschillende mogelijkheden en ontvangstformules, indien u uw opleiding in onze kantoren wenst te volgen (maximum 5 personen). 

 

Contact

Blekte 79, 9340 Oordegem

0032 491 08 69 86

  • Instagram
  • Facebook
  • alt.text.label.LinkedIn

Dank je wel voor jouw bericht!

bottom of page